Un păr drept, sănătos și strălucitor este dorința fiecărei femei! Datorită faptului că ritmul vieții de zi cu zi este unul accelerat, uneori poate nu acordăm destulă atenție sănătății părului iar acesta este supus unor factori externi precum razele soarelui, umiditatea, uscarea la o termperatură ridicată, folosirea plăcii de păr sau a ondulatorului care generează degradarea părului. Tratamentul cu Keratină este recomadarea specialiștilor pentru a ajunge la părul mult visat!

Ce este keratina? Keratina este o proteină care se regăsește în componența pielii, unghiilor și a părului. În momentul în care factorii externi acționează asupra noastră, keratina își pierde din calitatea originală, iar părul nostru devine unul lipsit de strălucire și chiar inestetic și greu de aranjat. Tratamentul cu keratină vine ca o soluție pentru femeile care își doresc un păr drept și sănătos.

Echipa Masterpiece Beauty Studio recomandă Tratamentul PKC Ultimate Protein Keratin With Collagen care este cea mai bună alegere pentru un păr drept și sănatos. Tratamentul este format din 3 pași simpli meniți să îți confere un păr mult dorit.

În doar cateva minute, Tratamentul PKC este absorbit în mod natural de fibra părului. După sigilarea fibrelor, părul va fi complet protejat, cuticulele închizându-se complet, astfel încât părul devine strălucitor și are un aspect natural, iar firele de păr rebele sunt netezite.

Tratamentul cu keratină din salonul nostru este un produs de calitate, tehnica de aplicare și de respectare a tuturor indicațiilor se situează la cel mai mare nivel de profesionalism, iar stiliștii nostrii au pregătirea necesară de a ajunge la rezultatul dorit.

Efectul acestui tratament durează pana la 3 luni, timp în care nu trebuie să îți mai faci griji în legatură cu îndreptarea sau coafarea părului. Mai mult de atât, dacă după finalizarea tratamentului, pentru menținerea rezultatelor, recomadăm Fiolele cu cheratină- Subrina Professional Phi Keratin Perfect Therapy care îți vor garanta rezultate exceptionale și de lungă durată în urma tratametului.