Celulita este una dintre problemele pe care femeile le întampină de-a lungul vieții. Un stil de viață nesănătos, lipsa exercițiilor fizice, genetica și stresul sunt doar câtiva factori care cauzează apariția celulitei pe abdomen și pe picioare. Din dorința de a arăta bine, de a ne simți bine în pielea noastră dorim cu orice preț să scăpăm de celulită, iar acest lucru se poate obține cu ajutorul Tratamentului cu Vaccum. De asemnea, tratamentul cu vaccum nu ajută doar la diminuarea celulitei, ci are și multiple beneficii asupra sănătății organismului nostru.

Tratamentul cu Vaccum este masaj de tip aspirație profund și sistematic care are doua efecte benefice asupra organismului. Primul efect este acela că activează circulația, adică expandează și îngustează vasele de sange și cele limfatice, reușind astfel să le activeze pe cele care nu functionează, iar cel de-al doilea efect este de detoxifiere eliminându-se toxinele din organism. Vaccum-ul este un aparat de înaltă tehnologie care asigură efecte rapide și spectaculoase.

Beneficii:

  • Remodelare corporală
  • Eliminarea celulitei
  • Accelerare circulație sanguină și limfatică
  • Tonifierea pielii
  • Atenuarea vergeturilor
  • Scăderea tensiunii musculare
  • Drenaj limfatic

Procedura din timpul tratamentului este una extrem de plăcută, iar căldura emisă în timpul tratamentului oferă o stare de relaxare. Durata unei sedințe cu vaccum este în jur de 30 de minute. Numărul de sedințe necesare pentru ca să ajungi la recultatele dorinte se dicută la un consult cu cosmeticianul care în funcție de probele tale iti va recomanda numarul de ședințe de care ai nevoie.

Efectele tratamentul cu vaccum sunt vizibile încă de la prima sedință. În cazul celulitei, acest aparat are puterea de a elimina toate tipurile de celulită până la cele de gradul 4. Mai mult de atât, în urma unui tratament complet, rezultatele sunt incontestabile precum slăbirea pana la 6 kg și scăderea a peste 10 cm în circumferință, iar corpul va fi mult mai tonifiat.

Războiul cu celulita este unul greu de dus de către orice femeie, însă tratamentul cu vaccum este arma perfectă. În urma tratamentului nu veți scăpa doar de celulită ci si de stratul sumplimentar de grăsime, astfel încât, pielea își va recăpăta elasticitatea și luminiozitatea în timp ce veți pierde din greutate. Mai mult de cât atât, este realizat și drenajul limfatic atât de benefic organismului .

Vacuumul reda pielii netezimea și reduce, până la eliminare, aspectul de coajă de portocală.

Pentru programari va rugam sa ne contactati telefonic la nr de telefon sau sa faceti o programare online aici!