Masterpiece Beauty Studio este locul in care imaginatia ta cu privire la modul in care vrei sa arati poate deveni realitate.

Profesionalismul, pasiunea, eleganta, sunt doar cateva dintre atributele salonului nostru, fiind puse in valoare de o echipa de specialisti talentati si dedicati, care iubesc frumosul si calitatea .  Ambianta placuta in care te primim, produsele de inalta calitate pe care  le folosim si rezultatele serviciilor de care vei beneficia, te vor face sa pleci de la noi relaxata, cu zambetul pe buze si cu dorinta de a te intoarce.

Personalul nostru iti ofera o gama variata de servicii de coafor, manichiura- pedichiura, make-up, cosmetica faciala si corporala, remodelare, realizate cu echipamente de ultima generatie si produse de top.

Orice femeie este frumoasa, dar daca iti doresti sa arati si sa te simti impecabil, te asteptam in locatia din Campulung Moldovenesc, str. Liceului, nr. 4 .

Alina

Coafor

Maria

Coafor

Elena

Make-Up si cosmetica

Larisa

Manichiura

Petronela

Manichiura

Parerile clientilor

Suntem recunoscatori pentru sprijinul si recunoasterea oferita de fiecare client care trece pragul salonului.

 

Foarte ușor de găsit locația! Un salon de 10! Curat și cu admosfera plăcută! Fetele se descurca excelent, iar serviciile de cosmetica sunt ireproșabile!


Maria