Make-up

Pentru a arăta impecabil atât la un eveniment important cât și în viața de zi cu zi, ai nevoie de un makep-up care să îți accentueze trăsăturile și să îți ascundă micile imperfecțiuni!

Rolul machiajului constă în punerea în valoare a trăsăturilor, conferă încredere și totodată o imagine naturală, sănătoasă, strălucitoare. Are, de asemenea, și un rol protector al pielii, protejand tenul de praf, de factorii poluanți dar și de razele soarelui.

Orice femeie își dorește să fie frumoasă, să strălucească, să se simtă bine în pielea ei, să atragă privirile și admirația celor din jurul său. Un machiar aplicat corect și în ton cu trăsăturile faciale ale fiecăreia nu va face decât să scoată în evidență zeița frumuseții din tine.

Ședința de machiaj include: demachiere, aplicarea bazei de machiaj, fond de ten, pudră, blush, mascara, fard, liner, dermatograf, ruj, creion conturi buze, lipgloss.

Make-up artiștii Masterpiece Beauty Studio îți vor da cele mai bune sfaturi pentru a face alegerea corectă a machiajului în funcție de fizionomie, culoarea ochilor și de dorința fiecărui client în parte!

Prețuri Make-Up

Make-up de ocazie – 80 lei
Make-up de zi – 60 lei
Make-up mireasă – 120-150 lei
Aplicare gene false – 20 lei

Adresă:

Str. Liceului, nr. 4
Câmpulung Moldovenesc

Programări Make-Up:

Telefon: 0738 270 670
Mail: contact@masterpiece-beauty.ro